Danilović: Veliki uspeh Saveza i države Srbije!

Autor:

Sport

15.11.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KŠ) Predrag Danilović izjavio je danas da je dobijanje kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre, u muškoj i ženskoj konkurenciji, veliki uspeh Košarkaškog saveza i države Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Danilović, predsednik KSS

– Ovo je veliki uspeh Košarkaškog saveza Srbije i veliki uspeh države Srbije, bez čijih garancija ne bismo ni mogli da dođemo u situaciju da pobedimo u ovom izboru domaćina i ženskog i muškog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre. KSS se mnogo zahvaljuje državi Srbiji na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, Ministarstvu omladine i sporta i Vladi Srbije! Verujem da ćemo biti sjajni domaćini, kao i mnogo puta do sada, kao i da će se obe naše reprezentacije, ženska i muška, plasirati na Olimpijske igre u Tokiju uz veliku podršku ljubitelja košarke u Srbiji, koji će uživo moći da uživaju u vrhunskoj košarci – rekao je predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

Žreb učesnika svih ženskih i muških kvalifikacionih turnira biće održan 27. novembra 2019. godine u švajcarskom Mijeu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading