Paunić napustio klub posle samo četiri dana!

Autor:

Sport

14.11.2019

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo četiri dana po potpisivanju saranjesa Fuenlabradom, srpski košarkaš Ivan Paunić iznenada je napustio tu ekipu. Prema saznanjima Sport Kluba, na tu odluku iskusnog beka uticao je zahtev čelnika za smanjenjem dogovorenih primanja u cilju dovođenja novog pojačanja na poziciji plejmejkera.

RepublikaFoto: Starsport
Ivan Paunić

Paunić je u nedelju dogovorio saradnju sa Fuenlabradom do kraja sezone, pošto je u prethodno prošao detaljna testiranja i preglede, koji su utvrdili da je komplikovana povreda kolena davna prošlost.

Ipak, samo nekoliko dana kasnije stigao je neočekivani zahtev da se 32-godišnji Srbin odrekne dve mesečne plate, kako bi se obezbedio novac za dovođenje pojačanja na plejmejkerskoj poziciji, saznaje Sport Klub iz bliskih izvora.

Prvi organizator igre Erl Roulend zbog povrede će odsustvovati najmanje dva meseca i trener Đota Kuspinera sada može da računa samo na 34-godišnjeg Španca Tomasa Beljasa.

Nedavno je na pragu potpisa sa Fuenlabradom bio nekadašnji plej Partizana Lester Bo Mekejleb, ali su fizička testiranja utvrdila da iskusni Amerikanac nije spreman da odmah pomogne ekipi i zbog toga je ta opcija otpala.

Zato čelnici sada na sve načine pokušavaju da dovedu novog igrača na "kecu" u što kraćem vremenskom roku.

Finansijska situacija im, međutim, ne omogućava širok izbor na tržištu, pa su se zbog toga odlučili za radikalniju meru i izmenu dogovorenog ugovora sa Paunićem.

Potencijalni srpski reprezentativac, koji je tokom prošlosti dva put igrao za Fuenlabradu, na nove uslove nije pristao, te je ponovo slobodan u izboru nove sredine.

Poslednji klub u kojem je Paunić igrao bio je iranski Šemidor u finišu prošle sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading