Avangarda u srpskoj košarci: Partizan pušta u prodaju karte za navijače Zvezde!

Autor:

Sport

14.11.2019

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Partizan NIS je domaćin predstojećeg "večitog" derbija u okviru 7. kola ABA lige u "Štark Areni" u nedelju od 20 časova. Crno-beli su odlučili da izađu u susret navijačima i jednog i drugog kluba, jer im je želja da prvi derbi u Areni ostane upamćen po dobroj igri i sjajnom ambijentu.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Uz apel na sve učesnike ove utakmice da ne dozvole bilo kakve incidente, čelnici Partizana, uvažavajući stavove navijača oba kluba, odlučili su da pristalicama Crvene zvezde puste u prodaju kontigent od 1.000 ulaznica za sektor na istočnoj strani nivoa 400, po ceni od 700 dinara. U Saopštenju stoji još da će se prodaja ovih karata odvijati preko KK Crvena Zvezda MTS.

Kao domaćin derbija, Partizan NIS neće nikoga uslovljavati neunošenjem obeležja kluba, kao što je to bio slučaj na nekim prethodnim mečevima.

Vlasnici sezonskih ulaznica za utakmice KK Partizan NIS, ostaće na svojim mestima na nivou 200, dok će se u slobodnoj prodaji naći određeni kontigent karata za preostala mesta u najvećoj dvorani na Balkanu, čiji će kapacitet u skladu sa bezbednosnim procedurama biti umanjen za određeni broj mesta.

Istom prilikom, KK Partizan NIS je uputio poziv rukovodstvu Crvene zvezde MTS i stavio im na raspolaganje jedan VIP boks kod sektora za njene pristalice.

Ulaznice za nedeljni meč u prodaji će se naći u petak i subotu u poslovnici "Tiketlajna" na Novom Beogradu, u Bulevaru Milutina Milankovića 1, i u nedelju u "Štark Areni" od 10 do 16 časova.

Cene pojedinačnih ulaznica za derbi su:

Nivo 400 – 700 dinara

Nivo 200 tribina – 900 dinara

Parter – 1.400 dinara

Standard 2 – 1.100 dinara

Standard 1 – 1.400 dinara

Superior – 2.000 dinara

Pojedinačna mesta u ložama (Sky Box) – 5.000 dinara

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading