Oštra reakcija Crvene zvezde: Nemamo dugovanja, možemo da dovodimo igrače, kod nas BAT ne postoji!

Autor:

Sport

13.11.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih dana u srpskoj košarkaškoj javnosti počele su da kruže priče o tome da Crvena zvezda ima aktiviran BAT, odnosno suspenziju registrovanja novih igrača zbog neisplaćenih dugovanja prema bivšim igračima.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović

U centru pažnje bila su navodna dugovanja crveno-belih prema Nemanji Dangubiću i Stefanu Jankoviću, zbog čega su na Malom Kalemegdanu bili prinuđeni da reaguju i demantuju glasine. 

- Povodom glasina i spekulacija koje su se pojavile prethodnih dana, da KK Crvena zvezda mts ima navodna zaostala dugovanja i neregulisane obaveze prema pojedinim igračima i zabranu dovođenja igrača (BAT) brojnim novinarima je prezentovano pismo potpisano od generalnog sekretara FIBA Andreasa Zagklisa (datum 13.11.2019.godine) koje je stiglo na adresu našeg kluba, u kome se jasno navodi da KK Crvena zvezda mts nema zabranu dovođenja igrača, niti bilo kakvih neregulisanih obaveza - stoji u kratkom saopštenju Crvene zvezde.

Kako je naglašeno iz kluba, Crvena zvezda ne bi mogla da se takmiči u Evroligi da ima zaostala dugovanja prema igračima zbog oštrog pravilnika finansijskog fer-pleja. 

U prevodu - Crvena zvezda može da dovodi i registruje nove igrače. A, da li će to učiniti, ostaje da vidimo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading