MILUTINOV SRUŠIO ZVEZDU: Crveno-beli bez finala turnira na Kritu

Autor:

Sport

22.09.2017

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u finale turnira na Kritu, pošto su u polufinalu izgubili od Olimpijakosa 56:70 (10:17, 12:22, 16:14, 18:17).

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Košarkaši Zvezde igraće za 3. mesto na turniru na Kritu

Najefikasniji u ekipi Olimpijakosa bio je bivši igrač Partizana Nikola Milutinov sa 16 poena, dok je Brajan Robert ubacio 10.

U ekipi Zvezde koja je nastupila bez kapitena Branka Lazića i Pere Antića, istakli su se Milko Bjelica i Matija Lesor sa po 14 poena.

Od početka meča igrale su se izuzetno agresivne odbrane. Beogradski crveno-beli su bolje počeli, nisu dozvolili rivalu da postigne koš iz igre tri minuta pa su imali uvodno vođstvo 7:3. Olimpijakos je serijom 9:0 uspeo da preokrene i da povede 12:7. Grci su prvu četvrtinu dobili sa 17:10.

Grčki klub je briljirao u drugoj četvrtini, a Olimpijakos je prvo poluvreme rešio u svoju korist (39:22).

Zvezda je bolje ušla u drugo poluvreme. Odličnom igrom u odbrani crveno-beli su smanjili vođstvo na (40:29). Međutim, Atinjani su napravili seriju 9:2 i stekli najveće vođstvo na meču (49:31). Crveno-beli su uspeli da uspostave balans u skoku i dobrom odbranom prekinu seriju rivala. Olimpijakos je do kraja utakmice održavao visoko vođstvo i zasluženo stigao do pobede.


Crveno-beli će u nedelju od 17 časova igrati protiv Uniksa iz Kazanja u borbi za 3. mesto na turniru na Kritu. U finalu će od 19.30 sastati Olimpijakos i Makabi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading