Trinkijeri: Ne smemo da igramo koš za koš, Tofaš može da nam postigne 100 poena

Autor:

Sport

12.11.2019

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će odbrana biti ključna na gostovanju turskom Tofašu u 7. kolu Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Prvi meč ova dva tima dobio je Partizan

- Tofaš je napadački tim, može lako da postigne 100 poena, to smo osetili u prvom poluvremenu prve utakmice. Preko 50 poena su nam dali u prvih 20 minuta, nismo ih uspeli uhvatiti nigde. Moraće to da bude izuzetna odbrambena utakmica. Koncentracija nam mora biti na odbrani i na detaljima - rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Kao najveću opasnost iz redova gostiju izdvojio je iskusne Mata Lodžeskog, Di-Džeja Vajta i Samija Mehiju.

- Opet teško gostovanje i opet teška utakmica. Ta utakmica se igra glavom. Ako uđemo u mod "koš za koš", oni su bolji. Moramo da budemo pametni, taktični i šta možemo da im pustimo - naveo je on, uz napomenu da se Kori Volden oporavio od povrede.

Kapiten Partizana Novica Veličković očekuje težak meč u Turskoj.

- Tofaš kod kuće igra jako dobro. Ne znam da li im se vratio Mehija posle povrede, koji je jedan od lidera te ekipe. Jako su talentovani i iskusni sa druge strane. Neće biti nimalo lako, ali idemo na pobedu tamo, pa dokle doguramo - istakao je Veličković.

Utakmica između Tofaša i Partizana igra se sutra u Bursi od 18 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading