ŠOKANTNO PRIZNANJE SLOVENAČKOG REPREZENTATIVCA: Tokom EP pretili su mi smrću!

Autor:

Sport

22.09.2017

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Reala i slovenački reprezentativac Entoni Rendolf priznao da je tokom Evropskog prvenstva dobio pretnje smrću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rendolf slavi zlato na EP

Rendolf (28) je pre nekoliko godina nastupao za SAD, a na EP je nastupao za Sloveniju sa kojom je osvojio zlatnu medalju.

Slovenci su EP završili bez poraza, a Rendolf je pored Gorana Dragića i Luke Dončića jedan od najzaslužnijih za zlatno odličje "zmajčeka".

Rendolf se u četvrtfinalu EP sukobio sa prvom zvezdom Letonaca Kristapsom Porzingisom. Amerikanac sa slovenačkim državljanstvom je priznao da je posle tog duela dobio pretnje smrću na društvenim mrežama.

- Danima posle toga iz celog sveta sam dobijao razne poruke, iz Letonije, Turske, ali i Njujorka, gde Porzingis igra. Pisali su mi da sam đubre i da će me ubiti ako dođem u Njujork. Takve preteće poruke samo su mi predstavljale dodatnu motivaciju na terenu - rekao je Rendolf.

On je posebno pohvalio selektora Slovenije Igora Kokoškova.

- Kokoškov je jedan od najboljih trenera koje sam ikada imao. Mnogo sam naučio igrajući za njega i to će mi koristiti u nastavku karijere. Hemija u ekipi je bila neverovatna, baš kao i način na koji smo osvojili zlatnu medalju. To je bila jedno od najviših dostignuća moje karijere - iskren je bio Rendolf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading