Gavrilović: Nije lako preboleti poraz iz Evrolige, imali smo problema...

Autor:

Sport

11.11.2019

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde, Andrija Gavrilović, rekao je posle ubedljivog trijumfa nad Igokeom da utakmica nije bila laka kao što rezultat pokazuje.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Gavrilović

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Igokeu rezultatom 103:61 u poslednjoj utakmici 6. kola ABA lige.

Gavrilović je rekao da je uvek teško vratiti se nakon poraza u Evroligi, ali da su igrači ispoštovali sve dogovore iz svlačionice.

- Rekao sam u najavi da ne očekujemo laku utakmicu. Rezultatski gledano, razlika je velika, ali za nas nije bila laka utakmica. Uvek posle evroligaške utakmice, nakon bilo kog poraza, teško je vratiti se. Imali smo problema u pripremi, ali sam zadovoljan kako smo izgledali, bili koncentrisani i kako smo od početka poštovali zadatke. Igrali smo dobru odbranu, dizali smo formu u toku pripreme utakmice i mislim da smo sve ispoštovali. U Igokei se dešavaju promene, trenerske i igračke. Mi znamo da ekipe koje se bore za svaku pobedu u ABA ligi da su jako opasne. Sa malo potcenjivanja može da ispadne svašta- izjavio je Gavrilović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading