Nikola Vučević ušao u istoriju, prestigao Trejsija Mekgrejdija!

Autor:

Sport

11.11.2019

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni 18 poena i 17 skokova Nikole Vučevića nisu bili dovoljni, Orlando je izgubio peti put u šest mečeva. Pobedu sa Floride je odnela Indijana predvođena Domantasom Sabonisom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vučević postao legenda Orlanda

Litvanac je uz 21 poen imao 16 skokova, 7 asistencija, Voren i Brogdon su dodali po 19. Iako bez Oladipa i Majlsa Tarnera, Pejsersi su se probudili nakon lošeg starta i sada igraju prema očekivanjima. Medžik je trajao samo poluvreme, imali su +9, ali odmah na startu treće četvrtine prednost se istopila. Vučević je prešao Trejsija MekGrejdija, postao treći strelac u istoriji Orlanda, ispred njega su Dvajt Hauard i Nik Anderson.

Lejkersi su zaustavljeni nakon sedam pobeda u nizu. Na Pacifiku su slavili Kanađani, šampion je pokazao da može da izađe na kraj sa odličnom odbranom domaćina, a pobeda je značajnija jer je ostvarena bez Lovrija. U redovima Reptorsa Siakam 24 poena, proigrao je u nastavku, ali je Fred Vanvlit bio odličan sa 23 poena, 10 asistencija i 7 skokova. U Lejkersima 27 poena Dejvisa koji je rovit, Lebron je ubacio 13, ali imao isto toliko skokova i čak 15 asistencija, novi tripl-dabl za "Kralja", ali kako rekosmo, on na to ne obraća pažnju kada ekipa gubi. Izdala ih je odbrana, dozvolili su rivalu oko 48% šuta to je odlučilo.

Filadelfija je, iako bez Bena Simonsa, prekinula niz od tri poraza. Prijao im je povratak kući, slavili protiv Šarlota, Embid je ubacio 18 poena, imao 9 skokova, Turčin Korkmaz dodao 17 poena. Kamerunac je inače igrao prvi put pred svojim navijačima posle tuče sa Taunsom nakon čega su obojica bili suspendovani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading