Svi se okrenuli protiv Jokića!

Autor:

Sport

08.11.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejlen Rouz, nekadašnji NBA košarkaš, prilično je razočaran početkom sezone Nikole Jokića. Rouz je pre početka takmičarske godine mnogo hvalio srpskog košarkaša, međutim sada je morao da ga iskritikuje zbog nešto lošijih mečeva.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Nikola Jokić

Jokić je prethodne sezone bio četvrti u glasanju za najkorisnijeg igrača, ove se očekivalo da napravi korak napred, ali to se ne dešava.

- Nikola Jokić, koji je njihov kandidat za MVP, ne igra na takav način. Deluje prilično van forme, letargično... nikada nije imao sjajne atletske mogućnosti, a sada ga mnogi dominantniji igrači muče u odbrani- rekao je Rouz u ESPN emisiji "Off the Clock".

Rouz ima pravo, srpski košarkaš igra ispod očekivanja na početku sezone, beleži 15 poena, 10 skokova i šest asistencija, i u mnogim utakmicama je delovao nezainteresovano.

Šutira najlošije od kada je došao u NBA, svega 46 odsto iz igre i slabih 28 odsto za tri poena.

Jokić je u prethodne četiri godine svaki put povećavao broj šuteva ka košu (7,5 u prvoj, 11,7 u drugoj, 13,5 u trećoj i 15,1 u četvrtoj), međutim u petoj šutira prosečno 12 puta u toku utakmice što je malo za prvu zvezdu ekipe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading