(FOTO) Neočekivan poziv i neočekivan odgovor: Bek sa NBA iskustvom stiže u Partizan?

Autor:

Sport

08.11.2019

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaš Šon Kilpetrik želi da dođe u Partizan, što je objavio posle zanimljive pozivnice iz crno-belog tabora. Kilpetrik ove sezone nije uspeo da pronađe angažman, nakon što se prethodne odlučio na igranje u Evropi.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

Jedan navijač Partizana je na društvenoj mreži Tviter poslao pozivnicu Amerikancu da dođe u redove crno-belih, a zatim je dobio neočekivani odgovor.

"Spreman sam da to učinim", napisao je Kilpetrik i nešto kasnije dodao "da je sve što želi da igra košarku".

Dvadesetdevetogodišnji Kilpetrik igra na poziciji beka, a tokom karijere pokušavao je da pronađe šansu u NBA ligi.

To je uspeo igrajući za Bruklin od 2015. do 2017, kada je beležio 13,5 poena i igrao 25 minuta po meču, sezone 2017/18 je imao solidan učinak u Čikagu, ali se odlučio za Evropu.

RepublikaFoto: Tanjug
Kilpetrik u Partizanu?

Boravivši u Panatinaikosu prošle sezone nije zadovoljio očekivanja sa 9,2 poena i 1,1 aistencijom po utakmici, ali je i dalje začuđujuće što nije član neke ekipe ove godine.

Partizan je uveliko u potrazi za još jednim igračem i neko poziciji koju pokriva Kilpetrik bi im odgovarala, pogotovo nakon što Džejms Bel nije prošao medicinske preglede posle već završenog transfera.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading