(VIDEO) EVO KAKO SU SUDIJE POGURALE SLOVENCE KA ZLATU!

Sport

22.09.2017

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se još uvek slegla prašina nakon finalnog meča Evropskog prvenstva između košarkaša Srbije i Slovenije, a "after" smo dobili kompilacijom svih sudijskih grešaka na račun našeg tima u susretu za zlato. Taj snimak se već nalazi na "Jutjubu", a strasti su ponovo uzavrele nakon njegovog objavljivanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slovenci su imali obilatu pomoć sudija u finalu!

Sudijska trojka koju su činili Kristijano Maranjo (Brazil), Antonio Konde (Španija) i Tolga Sahin (Italija) nije bila na visini zadatka u najvažnijem meču na prvenstvu, a čini se da su daleko više navodili vodu na vodenicu Slovenaca, nego kod nas.

Tokom susreta selektor Đorđević je dobar deo vremena potrošio upravo na raspravu sa arbitrima, a posle završetka se oglasio i kapiten Milan Mačvan koji je rekao da su on i njegove kolege već jednom pokradene u Istanbulu na Svetskom prvenstvu 2010, a da se istorija očigledno ponovila.

Snimak traje čak 10 minuta, što svedoči o tomo koliko ima sumnjivog materijala od strane sudija, koje su, možemo slobodno sada reći, predale zlato u ruke Slovencima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading