Gavrilović otkrio razlog poraza od Reala!

Autor:

Sport

07.11.2019

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović rekao je večeras da je Real Madrid pokazao veću želju za pobedom, ali i da je crveno-belima nedostajalo nekoliko igrača u rotaciji da bi mogli da se suprotstave na pravi način.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Gavrilović

- Čestitam Realu, jer su tokom svih 40 minuta igrali odličnu odbranu i poslednja deonica je upravo zbog toga bila ovakva - rekao je Gavrilović novinarima posle utakmice.

Zvezda je večeras izgubila sa 60:75 u Beogradskoj areni od Real Madrida u sedmom kolu Evrolige.


- Zadovoljan sam reakcijom mog tima u trećoj četvrtini, uspeli smo da preokrenemo, ali ogromna želja i presing Reala su se ponovo pokazali u poslednjoj deonici... Oni su pogodili neke trojke, mi nismo. Još su nam u rotaciji falili neki igrači - kazao je on.

Gavrilović je rekao da je Filip Čović meč propustio zbog povrede ligamenata kolena, a da Dejan Davidovac nije igrao zbog povrede leđa.

On je dodao da je njegova ekipa u nekim trenucima trebalo da igra čvršće na skoku i odbrani, kako bi osujetila nove pokušaje u šutu za tri.


Na pitanje da li ekipi treba promene u sastavu, Gavrilović je rekao da odgovornost ne bi preuzimao na sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading