Zagorac: To je Partizan, to je ono veće od pobede ili poraza!

Autor:

Sport

06.11.2019

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana više nisu jedini neporaženi tim u Evrokupu ove sezone, pošto su doživeli poraz od Venecije na domaćem terenu.

RepublikaFoto: Starsport
Istakao je da su navijači najveća snaga Partizana

Posle meča krilni košarkaš Partizana Rade Zagorac je u razgovoru za B92 istakao da je na ovom meču njegov tim potpuno zaustavljen.

- Dođe takav dan, takva utakmice gde sve naše zamisli i ideje udare u zid. Momci su nas nadigrali, bili spremni taktički za sve naše adute, parilai su nam fizički, što je bila naša najveća snaga u prethodnim pobedama - naveo je Zagorac.

Posle meča je i pored poraza publika dala ogromnu podršku timu, što Zagorac ističe kao samu esenciu Partizana i onoga što taj klub predstavlja.

- To je najbolja refleksija svega onoga što je Partizan i što je veće od svih pobeda i poraza. To će dobro poslužiti momcima koji možda još nisu svesni šta je Partizan, da dobiju neku bližu sliku. Nadam se da će to uticati na kreiranje neke sinergije koja će nas voditi do velikih rezultata - dodao je Zagorac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading