Rampa za Micića: ŽALGIRIS NE DA NAŠEM PLEJU DA IGRA ZA REPREZENTACIJU!

Autor:

Sport

22.09.2017

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik Evrolige Žalgiris najavio je da neće dozvoliti svojim košarkašima da nastupaju za nacionalne selekcije tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u novembru, što znači da selektor "Orlova" Đorđević neće moći da računa na pleja Vasu Micića!

Ni Micić neće moći da igra kvalifikacije za SP

Već od ranije je poznato da će Đorđevićev tim biti prilično osakaćen za kvalifikacioni ciklus, jer brojni klubovi neće dozvoliti svojim košarkašima da se odazovu na reprezentativne pozive, jer u toku novembra slede brojne obaveze u Evroligi i Evrokupu.

Đorđević će moći da računa na igrače Bajerna, Jovića, Lučića i Mačvana, kao i na Branka Lazića iz Crvene zvezde, Stefana Birčevića iz Istanbula, verovatno Miroslava Raduljicu koji je u Kini.

Neće moći da računa na NBA igrače, Bjelicu, Jokića, Teodosića, Bogdanovuća i Marjanovića, dok je neizvesna situacija sa Markom Gudurićem i Nikolom Kalinićem iz Fenerbahčea, zatim Nemanjom Nedovićem i Draganom Milosavljevićem iz Unikahe, Vladimirom Štimcem iz Efesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading