(VIDEO) Komplikacije u Partizanovoj grupi: Lokomotivu izdala snaga, Ritasov veliki brejk u Rusiji!

Autor:

Sport

05.11.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Ritasa savladali su Lokomotivu u gostima sa 87:82 u meču šestog kola B grupe Evrokupa i tako su zakomplikovali situaciju – obe ekipe imaju skor 2-4.

RepublikaFoto: Photo: Lokomotiv
Velika borba vodila se u Rusiji

Domaći tim imao je +8 sredinom poslednje četvrtine, ali gosti nisu odustajali, Ehodas i Kruz postigli su pet poena i vratili ekipu u život.

Napad Lokomotive postajao je sve smušeniji, a malo-pomalo je Ritas preuzimao kontrolu, da bi posle bacanja Butkevičusa poveo 82:81.



Kalnietis, Kulagin, Kamings, svi su promašivali, a u samoj završnici je Lokomotiva dozvolila i ofanzivni skok, potom oklevala sa faulom koji je trebalo odmah da bude napravljen, pa je Ritas sa linije penala osigurao trijumf.

Najbolji kod pobednika bio je Evaldas Kairis sa 16 poena (8-8 za dva) i 6 skokova, Eimantas Bendžijus dodao je 12 poena (3-5 iz igre), Pako Kruz dao je 11, a Butkevičus 10 poena.



Na drugoj strani je najefikasniji bio Dmitrij Kulagin sa 18 poena, mada uz šut iz igre 8-19, ali i 4 skoka i 6 asistencija. Sem Deker imao je 16 poena (7-9 iz igre) i 5 skokova, a Dragan Apić upisao je 12 poena (5-8 iz igre za 14 min), 5 skokova i asistenciju.



U sledećem kolu Lokomotiva gostuje u Veneciji, dok Ritas dočekuje Limož.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading