Jokić potkačio Melouna: Trener bi morao da mi crta bolje akcije!

Autor:

Sport

03.11.2019

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, bio je zadovoljan pobedom nad Orlandom i agresivnijim stilom igre u drugom poluvremenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Nagetsi su slavili pobedu na gostovanju rezultatom 91:87 i upisali četvrtu pobedu u šest mečeva. Denver je napravio preokret iako je gubio dvocifrenom razlikom u prvom poluvremenu.

- Mislim da smo mi bili agresivniji. Oni su dobar tim, svaki meč koji su izgubili, protivniku nije bilo lako, sem Milvokiju. Bili smo dobri u drugom poluvremenu, bili agresivni, uzimali otvorene šuteve, bilo to bio flouter ili trojka. Šutirali smo sa samopouzdanjem čak iako nismo pogađali. Očigledno dobra pobeda za nas - izjavio je Jokić.

Momak iz Sombora igrao je preporođeno u drugom poluvremenu, a dgovor na pitanje šta se promenilo u bio je kratak.

- Ne znam. Samo sam više šutirao i to je to.

Pred utakmicu trener Maloun je rekao da Jokić mora da šutne barem 15 puta po utakmici.


- Koliko sam puta šutnuo danas? 14? Ne znam... Trener bi trebalo da meni crta bolje akcije kako bih šutnuo 15 puta. Mislim da on samo želi da budem agresivniji kako bih dodatno pomogao saigračima, to je sve - dodao je Jokić.

On je kao jedan od ključnih detalja istakao dobru odbranu šuta za tri poena na kraju utakmice.

- Posebno smo bili dobri na kraju utakmice, kada su oni jurili trojke. Furnije je dao dugu dvojku nagazivši na liniju, Terens Ros je promašio nekoliko, Vučević je dao jednu, a onda promašio sa druge strane. Mislim da je agresivnost odlučila - zaključio je reprezentativac Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading