Zvezda bez trojice u Zagrebu! Gavrilović: Cibona se ne razlikuje od Evrolige!

Autor:

Sport

02.11.2019

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović rekao je da njegovi igrači moraju u duelu protiv Cibone u Zagrebu da pristupe kao u četvrtak protiv Himkija u Evroligi.

RepublikaFoto: Starsport
Lorenco Braun i Andrija Gavrilović

Utakmica u "Draženovom domu" igra se u nedelju od 18 časova, a prema Gavrilovićevim rečima neće biti ništa lakša nego u nedavnom sudaru sa Himkijem.

- Utakmica u Zagrebu nije ništa lakša od one u Evroligi. Cibona se bori za svoj status u regionalnom takmičenju i takvi mečevi nisu lak zadatak. Potrebna nam je maksimalna koncentracija da bismo stigli do pobede - istakao je Gavrilović.

Crveno-beli će na gostovanju u glavnom gradu Hrvatske biti značajno oslabljeni. Derik Braun još uvek nije na raspolaganju stručnom štabu, dok su pored njega van stroja i Nenadić i Davidovac koji nisu otputovali sa ekipom.

Odmah nakon meča u Hrvatskoj, košarkaši srpskog šampiona će se vratiti za Beograd. Pred njim će naredne nedelje biti još jedna utakmica u Evroligi. Za duel sa Realom karte će početi da se prodaju u ponedeljak, a meč se igra u četvrtak od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading