Primorska više nije iznenađenje: Četvrta pobeda zaredom za prvo mesto na tabeli ABA lige!

Autor:

Sport

01.11.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gazi Primorska, ne staje! Kada su već pali Partizan i Budućnost, onda je Krka lak zalogaj. Mali slovenački derbi u uvodnom meču 5. kola ABA lige pripao je timu Jurice Golemca i to bez imalo neizvesnosti – 89:71 (23:13, 22:15, 32:24, 12:19).

RepublikaFoto: Krka/DragoPerko
Slovenački megdan pripao gostima

Upisala je Primorska četvrtu uzastopnu pobedu. Samo je u prvom kolu pala protiv Crvene zvezde u Beogradu, a potom je krenula serija uspeha.

Nakon trijumfa protiv Partizana i Budućnosti, bio je ovo večeras i mali test karaktera za ekipu iz Kopera, koji su igrači položili visokom ocenom.

Nisu ušli nadmeno u duel sa Krkom, već su od prvog sekunda nametnuli svoj ritam, koji im je doneo 10 poena prednosti posle prve četvrtine (23:13), a 17 poena plusa na poluvremenu (45:28).

Odmor nije doneo nikakvu promenu na terenu. Primorska je nastavila da sipa sa svih pozicija i da uvećava vođstvo, koje je otišlo na 25 razlike pred završni kvartal meča (77:52).

Poslednjih 10 minuta je bilo rutinsko privođenje posla kraju, do četvrte pobede Primorske i učinka 4-1.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Lens Heris iz Primorske sa 23 poena, dok je na drugoj strani najbolji bio Marko Jošilo sa 20 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading