(FOTO) Košarkaš Niksa neutešan posle ubistva druge sestre: Nisam uspeo kao brat, nisam uspeo da vas zaštitim od ovih ulica...

Autor:

Sport

01.11.2019

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Njujork Niksa Redži Bulok je doživeo novu porodičnu tragediju. Njegova sestra, 22-godišnja Kejoša Mur je ubijena u Baltimoru, pet godina pošto je ubijena njegova druga sestra Mia Henderson.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Redži Bulok

- Nikada se nisam osećao više slomljeno nego sada u svom životu. Moje dve kraljice... Nikada više ništa neće biti isto. Voleo bih da smo mogli da popričamo još malo... Nisam uspeo kao brat, nisam uspeo da vas zaštitim od ovih ulica. Nisam uspeo dvaput da budem pravi brat, zaštitnik. Žao mi je, sestre moje... Uradiću sve da zadržim porodicu na okupu. I radićemo mnogo, mnogo na tome da pronađemo onoga ko je mojoj sestri oduzeo život. Probudite me iz ovog košmara!- napisao je Bulok.

U saopštenju Niksa je navedeno da je tokom nedelje i Denis Smit izgubio bliskog člana porodice.

- Naša porodica je duboko pogođena iznenadnim dešavanjima. U ovim vremenima je važno podsetiti da je život veći od košarke. Naše misli su sa našim igračima i njihovim porodicama- navedeno je.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading