Sukob u hramu košarke: Tima "udario" na Branka Lazića, kapiten Zvezde ISKLJUČEN posle 50 sekundi igre!

Autor:

Sport

31.10.2019

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić pokačio se sa igračem Himkija Janisom Timom neposredno nakon početka meča u "Pioniru" i zaradio direktno isključenje sa utakmice!

RepublikaFoto: Starsport
Janis Tima i Branko Lazić u sukobu

Igrač Himkija Janis Tima je udario Lazića u stomak tokom borbe za jednu loptu, a kapiten Zvezde je uzvratio. Obojica su pala na parket za loptu, i čini se da je Letonac udario Lazića u stomak, a sudije to nisu videle.

Lazić je uzvratio šamarom. Sudije su gledale snimak i odlučile da isključe košarkaša crveno-belih posle samo jednog minuta igre.

 

Napetu situaciju primirili su saigrači, Lazić i Tima su nastavili verbalni obračun, a sudije su posle dugog pregledavanja donele kranje čudnu odluku: isključenje za Zvezdinog kapitena i po tehnička za Timu i Šveda, koji je bio žustar tokom gužve.

RepublikaFoto: Starsport
Janis Tima i Branko Lazić

Lazić je uz ovacije navijača napustio teren u drugom minutu meča, zamenio ga je Dženkins, a Tima se kasnije našao na udaru pristalica crveno-belih svaki put kad je imao loptu u rukama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading