Radonjićev Bajern produbio krizu Reala!

Autor:

Sport

30.10.2019

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši minhenskog Bajerna pobedili su Real Madrid na svom parketu rezultatom 95:86 u utakmici 5. kola košarkaške Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Posle pet odigranih utakmica Bajern ima skor od 3 pobede i 2 poraza, dok je Real na 2 pobede i 3 poraza i zajedno sa Fenerom prolazi kroz teške trenutke.

Greg Monro i "Bavarci" nisu imali milosti. Već na startu prve četvrtine smo videli nagoveštaj kako će ova utakmica izgledati, tj. da ćemo gledati "rovovsku" bitku i borbu za svaku loptu.

U tom prvom periodu, postignuto je čak 42 poena, a veliki deo je bilo zasluga američkih košarkaša, prevashodno Grega Monroa i Entonija Rendolfa.

U drugoj četvrtini su Real i Bajern praktično samo prekopirali igru iz prvog desetominutnog perioda, jedino su strelci bili drugačiji, pošto su se izdvojili srpski reprezentativac Vladimir Lučić i argentinski Fakundo Kampaco.

Izabranici Dejana Radonjića su odigrali nešto kvalitetnije u trećoj četvrtini i reklo bi se da je ona bila ključna za finalni ishod. Bajern je u ovom segmentu utakmice ubacio čak 26 poena, a ključna serija napravljena je već početkom četvrtine da bi do kraja iste samo bila održavana.

Pokušali su igrači Pabla Lasa da se vrate u finalnom kvartalu, u kom je viđen pravi vatromet. Čak 57 postignutih poena i penal završnica koju je dodatno "raspalila" sjajna atmosfera u "Audi Domu" u Minhenu.

Real je zahvaljujući Kozeru i Kampacu posle tri minuta košarke stigao na svega 3 poena zaostatka, tada je Greg Monro uz pomoć Maodo Loa, Bartela i Vlade Lučića ponovo odlepio Bajern i Realu su ostale samo teoretske šanse.

Na kraju je Bajern pobedio sa 95:86 uz 18 poena Grega Monroa, 17 Danila Bartela, 15 Koponena i 8 Vladimira Lučića. Na drugoj strani, 17 je ubacio Rendolf, 16 Kozer, a 12 Usman Garuba.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading