Trinkijeri: Zasluženo smo pobedili!

Autor:

Sport

30.10.2019

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Andrea Trinkijeri istakao je završnicu prve četvrtine kao prelomni trenutak utakmice sa Limožom.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Partizan je gubio 22:10, ali je uspeo da smanji na 25:16 do kraja prvog perioda.

Nakon toga su crno-beli preuzeli kontrolu i preokrenuli rezultat već do poluvremena.

- Čestitam mojim igračima, uspeli su da pronađu način da odigraju tešku utakmicu. Znamo da je Limož na svom terenu veoma težak protivnik, da dobro trče, da su dobri fizički i da imaju puno šutera zajedno na terenu. Počeli smo veoma loše, sporo... Oni su bili veoma agresivni- rekao je Italijan.

Partizan je primio samo 15 poena tokom drugog i trećeg kvartala i na kraju slavio ubedljivo 82:60 za petu uzastopnu pobedu u Evrokupu.

- Posed po posed, vratili smo se i uspeli da smanjimo razliku u prvoj četvrtini, što je bio ključni momenat u utakmici, jer da su otišli na pauzu sa 15 poena razlike, ne bismo imali šansu da se vratimo. Potom smo imali dve defanzivno sjajne četvrtine, drugu i treću, gde smo zajedno primili 15 poena. Drugi ključni segment je bio naš skok u odbrani i napadu koji nam je doneo puno samopouzdanja. Verujem da smo zasluženo pobedili- zaključio je Trinkijeri.

Partizan u šestom kolu Grupe B Evrokupa dočekuje italijansku Veneciju, u utorak od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading