Fener nastavio katastrofalnu seriju u Tel Avivu, Obradović nastavio najgori skor u karijeri!

Autor:

Sport

30.10.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna sezona turskog velikana se nastavlja, usledio je poraz u Tel Avivu od Makabija rezultatom 67:55 u 4. utakmici košarkaške Evrolige.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Željko Obradović

Utakmica u Izraelu je počela užasno po Fenerbahče, pošto su izabranici Želimira Obradovića za 10 minuta košarke postigli svega 6 poena uz šut iz igre 2/10 poenima Vilijamsa i Veselog.

U drugoj četvrtini su zaigrali tek za nijansu bolje u napadu, ali zato igra u odbrani faktički nije ni postojala jer su Vilbekin, Kaspi i Hanter bili nezadrživi.

Makabi je u drugom desetominutnom periodu postigao 29 poena i na drugoj strani je igrao faktički jedino Nando de Kolo. Željko Obradović je bio vrlo ljut na svoje igrače i to im je sigurno stavio do znanja na poluvremenu.

Fener je izašao na parket u nastavku i izgledao neuporedivo bolje. Uhvatili su Makabi "u raskoraku" i uspeli da spuste razliku na pristojan nivo, napravljenom serijom 11:0 i delovalo je da u poslednjoj deonici sve moguće.

Za svega pet minuta košarke, prednost Makabija je ponovo prepolovljena i "Ponos Izraela" vodio je 57:51, da bi dve greške Nanda de Koloa delovalo da će Makabi ponovo imati prednost, ali je odlična odbrana turskog predstavnika donela novu šansu i de Kolo trojkom vraća neizvestnost u "Menoru".

I pored svih napora, u poslednji minut se ušlo sa visokih 62:55 u korist Makabija da bi u prvom narednom napadu Nejt Volters dobio dva slobodna bacanja, bio je polovičan, a svoj posed Fener nije iskoristio, pa je poenima Zosmana razlika otišla 10 i sa 50 sekundi do kraja meča, bilo je jasno da će Fener upisati novi poraz.

Ovoga puta rezultatom 67:55. Najefikasniji je bio Omri Kaspi sa 13 poena, dok je Otelo Hanter imao dva poena manje. U redovima poraženog tima, sa 13 poena se istakao Nando de Kolo, a Bobi Dikson i Derik Vilijams upisali su po 11 poena.

Sa svega jednom pobedom u pet utakmica, ovo je definitivno najlošiji start u karijeri Željka Obradovića, da li je vreme za promene?

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading