Himki mora da padne za kraj crne serije!

Autor:

Sport

31.10.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambiciozno su košarkaši Crvene zvezde ušli u ovu sezonu sa timom u kojem su neka dobro poznata imena na Starom kontinentu, ali nakon novog poraza i Istanbulu od Efesa (85:70), već sedmog u sezoni u 10 utakmica u svim takmičenjima, Beograđanima je dogorelo do nokata. Ipak, prvak Srbije i regionalne ABA lige nema mnogo vremena da analizira četvrti neuspeh u Evroligi, a treći vezani, jer već večeras (19.00, Sport klub 1) u Pionir stiže skupoceni Himki na duel 6. kola elitnog takmičenja.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Protiv Efesa nije išlo...

Trener crveno-belih Andrija Gavrilović, koji je seo na užarenu klupu nakon odlaska Milana Tomića, glasno poručuje da je došlo vreme da se "Delije" konačno raduju uspesima voljenog kluba.

- Radio sam sedam godina u Himkiju i za taj klub me vežu brojne uspomene, osvojili smo i dva trofeja Evrokupa. Radujem se utakmici nadmetanja sa mojim bivšim šefom Rimasom Kurtinajtisom, ali na terenu nema prijateljstva. Mnogo nam je važno da pobedimo pred našim navijačima, kako znamo i umemo. Zapravo, to je imperativ iako su gosti u seriji dobrih rezultata i u Evroligi i u VTB ligi - istakao je Zvezdin strateg.

Borbeni bek, po potrebi i krilo srpskog šampiona, Dejan Davidovac (24) svestan je da u beogradski hram košarke stiže nekoliko puta skuplji tim iz Moskve.

- Nismo imali mnogo vremena da se spremimo za ovu utakmicu, ali su isti uslovi za obe ekipe. Himki igra dobro ove sezone, predvodi ih Aleksej Šved i odlično su popunjeni na svim pozicijama. Doveli su Mozgova, Jerebka i našeg Stefana Jovića, što govori o njihovim ambicijama ove sezone. Međutim, vreme je da uz dobru podršku sa tribina pokažemo pravu reakciju i slavimo večeras - istakao je Davidovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading