Ludilo u Partizanovoj grupi: Čudesan preokret Tofaša u Krasnodaru!

Autor:

Sport

30.10.2019

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Tofaša posle velikog preokreta pobedili su Lokomotivu Kubanj u Krasnodaru rezultatom 72:69 u 5. kolu Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Partizan-Tofaš

Tofaš je odlično počeo ovu utakmicu, posle anuliranih početnih 4:0 koje je doneo Apić, sledi kontra serija Tofaša i prednost od 12:6 zahvaljujući Durmazu i Lodžeskom.

Lokomotiva je ovu sezonu počela kao jedan od glavnih favorita za osvajanje Evrokupa, pa su se izabranici Luke Bankija doveli u red i zahvaljujući Amerikancima prave preokret i na poluvremenu vode 32:28.

Sjajni plejmejker Vil Kamings je u trećoj deonici je bio najraspoloženiji na parketu i sa 10 poena u ovom delu susreta pomaže Lokomotivi da dođe do prednosti od 11 poena, kada je na semaforu pisalo 57:46 i ostalo je još svega 10 minuta košarke u Rusiji.

Prva polovina poslednjeg perioda je tekla loše po ruski tim, pošto su Turci preko Jašara, Filipa i Lodžeskog napravili seriju 8:0, ali se ponovo pojavio Apić, kao i Vil Kamings i održavali su prednost Lokomotive.

Košem Berkana Durmaza ušli smo u poslednja dva minuta sa 65:65, zatim slede četiri poena Džonija O'Brajanta i to su ipak bili poslednji poeni Lokomotive na utakmici pošto je Tofaš u završnici slomio domaćina i sa 72:69 pobedio na teškom gostovanju.

Najefikasniji pojedinac bio je Džoni O'Brajant sa 18 postignutih poena, Deker je ubacio 14, a Kamings 11 dok je Dragan Apić postigao 8 uz 4 skoka. Na drugoj strani, Tarik Filip je imao 15 poena, a Met Lodžeski 14.

Partizan je i dalje vladar u grupi B, sa skorom 3:2 iza su Venecija i Tofaš dok 2 pobede i 3 poraza ima Lokomotiva, a Ritas je ostvario samo jednu pobedu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading