Gavrilović posle poraza od Efesa objasnio šta je odlučilo utakmicu!

Autor:

Sport

29.10.2019

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Anadolu Efesa 85:70 u gostima, a trener Andrija Gavrilović otkrio je šta nije valjalo u igri njegovog tima.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Gavrilović

- Pre svega čestitke Efesu na dobroj igri i pobedi. U dobrom su momentu i u Evroligi i u šampionatu Turske. Mi smo imali cilj da se nadmećemo, da pokušamo da napravimo iznenađenje. Imali smo dobru reakciju u trećoj četvrtini, ali prva četvrtina nas je kaznila za čitav meč. Uz to je bila i velika razlika u procentu šuta za tri poena – rekao je Gavrilović.

On je objasnio zašto njegovi igrači nisu bili dovoljno agresivni u odbrani.

– Uvek pokušavamo da napravimo prave odluke, ali Efes ima više od jednog igrača koji može da prenosi loptu. Kada igraju Micić i Larkin zajedno, onda imate izbor na koga da igrate presing. Da, agresivniji smo obično, ali kada igrate protiv trojke Micić-Larkin-Simon, e onda morate mnogo dobro da razmislite na kome od njih igrate najagresivnije. Oni igraju sve. Tražili smo prave mečapove u odbrani, ali to nije baš lako – objasnio je Gavrilović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading