Micić posle rekorda karijere: Srećan sam zbog pobede, ali jasam navijač Zvezde, želim im sreću!

Autor:

Sport

29.10.2019

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je Zvezda danas šansu da napravi iznenađenje u Turskoj, u jednom trenutku je preuzela prednost u trećoj četvrtini, ali je potom usledio novi potop i tim Ergina Atamana je veoma ubedljivo slavio - 85:70. Sve to začinio je Vasa Micić koji je došao do rekorda karijere postigavši čak 26 poena.

Vasilije Micić

Srpski košarkaš je posle meča bio izuzetno zadovoljan igrom u drugoj polovini drugog poluvremena, kada se njegov tim izdigao i rešio meč.

- Bila je ovo teška utakmica, znali smo kakav susret možemo da očekujemo. Druga polovina drugog poluvremena je bila skoro pa perfektna. Zvezda se vratila, normalno je to, oni su dobar tim, imaju potencijal. Dobro je što smo ostali mirni, što smo pogodili neke osnovne šuteve - rekao je Micić.

Potom se nadovezao da veoma ceni crveno-bele i poželeo im je sve najbolje u nastavku sezone.

- Ja sam navijač Zvezde. Drago mi je da smo pobedili, ali nadam da će uspeti ove godine da naprave dobar rezultat. Želim im sve najbolje - završio je Vasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading