Zagorac pred pakleno gostovanje: Imaju imperativ pobede, iskoristićemo to!

Autor:

Sport

29.10.2019

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni košarkaš Partizana Rade Zagorac rekao je da crno-beli treba dobro da se pripreme za meč petog kola Evrokupa protiv nezgodne ekipe Limoža.

RepublikaFoto: Starsport
Rade Zagorac

- Zahtevan period je iza nas kome se bliži kraj ovim gostovanjem u Limožu. Ako podvučemo crtu posle tog niza utakmica na strani i tek nekoliko mečeva kod kuće, nakon ove utakmice verujem da ćemo biti zadovoljni. Nije bilo za očekivati da nemamo padove u igri i nije bilo za očekivati da pobedimo sve utakmice, jer treba biti realan. Utakmica protiv Limoža nosi veliku važnost baš iz tog razloga. Ako pobedimo, onda možemo da pričamo o nekom uspešnom periodu- rekao je Zagorac novinarima na otvorenom treningu.

Zagorac je rekao da Limož nije jedan od favorita u Evrokupu, ali da crno-beli moraju da ih poštuju.


- Francuske ekipe igraju na sličan način. Imaju mnogo stranih igrača, koji se upotpunjavaju sa atleticizmom, ritmom i brzinom domaćih igrača... Limož ima dobru publiku, to je veliki klub koji ima veliku istoriju. Sve to ih čini veoma nezgodnim. Verovatno ne pretenduju na neki najviši plasman u Evrokupu, ali svakako treba da imamo respekt. Ukoliko pobedimo, ova utakmica će nama doneti pet utakmica bez poraza i prijatnu situaciju za nastavak takmičenje. Oni imaju 1-3 i ovo je verovatno jedna od poslednjih utakmica gde mogu pojure neki viši plasman. Sve to njima ide u prilog, a nama daje veliki znak uzvika da treba da se pripremimo kako dolikuje- zaključio je Zagorac.

Meč između Limoža i Partizana na programu je ove srede od 19.15.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading