Milosavljević: Voleo bih da se sa Lučićem vratim u Partizan

Autor:

Sport

27.10.2019

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten Partizana Dragan Milosavljević istakao je da bi u nekom trenutku karijere voleo da se vrati u Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Želi opet u Partizan

Ipak on je u intervjuu za Telegraf otkrio ono što malo ljudi zna – da je iz zvezdaške porodice!

– Od porodice ujak je samo partizanovac, svi ostali su bili Zvezdaši. Svi su bili presrećni što idem u Partizan, u tom trenutku najbolji srpski klub, sa tolikom tradicijom. Burne reakcije nije bilo, bilo je veselja – istakoa je Milosavljević.

Otkrio je i kakav je odnos imao sa Duškom Vujoševićem, te koja mu je knjiga koju mu je bivši trener Partizana preporučio najviše ostala u pamćenju.

- Kod Duleta sam se pronašao. On mi je našao odličnu ulogu u ekipi. Pre toga nisam imao neku konstantu. Napredovao sam iz dana u dan jer Dule je posvećivao pažnju svima, kako na terenu, tako i van njega. I mi smo svi nekako rasli i napredovali. Bilo je knjiga. Dao mi je dosta toga, a ja nisam voleo da čitam u tom trenutku. Našli smo zajednički jezik, tako što je Dule ipak počeo sa filmovima koje volim da gledam. Tu smo se poklopili i dao mi je dosta njih. Doduše, jednu knjigu pamtim, Sahranite mi srce kraj Ranjenog kolena, to je bila samo jedna od mnogih.

Na kraju je istakao da bi zajedno sa Vladimirom Lučićem voleo da se nekada vrati u crno-beli tabor.

- Voleo bih naravno da zaigram sa Vladom ponovo u Partizanu, još je rano za to. Mislim da bi i Vlada to voleo. Videćemo kako karijere budu išle. Imamo ugovore, videćemo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading