(VIDEO) Još jedna magija Tea! Ovo samo on može!

Autor:

Sport

27.10.2019

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Virtus Bolonje pobedili su na teškom gostovanju u Breši 82:80, u šestom kolu Palakanestra.

RepublikaFoto: twitter.com/Emiliano Carchia
U fenomenalnoj formi

Izabranici Aleksandra Đorđevića ostvarili su i šestu pobedu u isto toliko utakmica, i nalaze se usamljena na prvom mestu.

Srpski košarkaši Miloš Teodosić i Stefan Marković ponovo su briljirali i bili najzaslužniji za pobedu kluba iz Bolonje.

Pefi je meč završio sa 17 poena, tri skoka i tri asistencije, dok je Teodosić za 22 minuta postigao 25 poena, i uz to je imao tri uspešna dodavanja.

Teo je preuzeo stvari u svoje ruke u četvrtoj deonici u kojoj je postigao čak 13 poena. Nekadašnji plejmejker Los Anđeles Klipersa pogodio je neke najvažnije šuteve i Virtus je ostao neporažen.

Teodosić je u poslednjem minutu postigao odlučujuću trojku za 82:77, a italijanski komentator je "pao u trans" i počeo da veliča srpskog plejmejkera.

Dobar meč za tim iz Bolonje odigrao je centar Vins Hanter koji je imao 10 poena i 11 skokova. Brešu su predvodili Avudu Abas sa 18 poena, Diandre Lensdaun sa 14 i Ken Orton sa 13.

U subotu je utakmicu igrao i srpski košarkaš Vojislav Stojanović, koji je bio odličan u porazu Kremone od aktuelnog šampiona Italije – Venecije. Nekadašnji junior Zvezde postigao je 13 poena, uz tri skoka i dve asistencije u porazu od 67:55.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading