Trinkijeri u klinču sa slovenačkim novinarom!

Autor:

Sport

26.10.2019

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Andrea Trinkijeri bio je nezadovoljan posle poraza od Cedevite Olimpije u Stožicama u okviru 4. kola ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Iskreno čestitam Olimpiji, bili su bolji. Imali smo loš start, ali nekako smo uspeli da se vratimo i slika naše utakmice je poslednja četvrtina 27:12, u kojoj nismo ušli u bonus. Bili smo jako loši, prazni i znao sam da u ovako teškom periodu to može da se desi. Ipak, nije prihvatljivo. Nismo bili dovoljno fokusirani na naš posao večeras - istakao je Trinkijeri.

Jedan slovenački novinar upitao ga je zašto nije nosio odelo, o čemu smo vam mi već pisali, ali se kolega očigledno nije dobro informisao pred konferenciju za medije.

- Nisam zaboravio odelo. Ako želiš sa mnom da pričaš, moraš da imaš prave informacije. Rekao si stvar koja nije istina. 

Može li drugo pitanje?

- Slobodno ako je pametno - kaže Trinkijeri.

Na pitanje koji aspekt igre nije bio dobar, Trinkijeri je imao spreman odgovor.

- Svaki aspekt je bio problem. Nismo imali dovoljno energije da igramo. Bili smo malo bolji nego u Kopru, ali u četvrtoj četvrtini nismo imali ni oružje, ni energiju da zapretimo - zaključio je trener Partizana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading