Forbs: Niksi moraju da dovedu Bogdana Bogdanovića

Autor:

Sport

25.10.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugledni sajt Forbs je u svom obimnom tekstu pisao o Bogdanu Bogdanoviću.

RepublikaFoto: Starsport
Pravac Njujork?

Oni ističu da je prošlog ponedeljka usled nekoliko ugovora koje je Sakramento podelio sadašnjim igračima postalo jasno da je Bogdan Bogdanović moguć kao opcija za trejd tokom ove sezone,

- Kinsi su u ponedlejak produžili ugovor sa Badijem Hildom i to na 94 miliona dolara za četrii sezone, što može da se popne na 106 miliona uz bonuse. Ovo dolazi posle toga što su Kingis Harisonu Barnsu dali četvorogodišnji ugovor na 85 miliona dolara letos. Sakramento je doveo i Trevora Arizu na 2 godine za 25 miliona – navodi se u testu.

U tekstu se navodi da Bogdanović neće produžiti ugovor, te da je to pametna opcija za njega jer na nekom drugom tržištu može da dobije više novca.

- Njujork je u „ribildingu“ i imaju neke dobre mlade igrače. Bogdanović bi se fenomenalno uklopio u njihov sastav i tačno je tip igrača kakav im je potreban – navodi se u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading