Jokić je dosadan, ne mogu da ga gledam

Autor:

Sport

26.10.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić (24) već na prvom meču u novoj NBA sezoni predvodio je Denver do pobede protiv Portlanda (108:100). Visoki Somborac spakovao je domaćinu 20 poena, od toga 16 u poslednjoj četvrtini, i 13 puta bio najviši u skoku, ali nisu svi u Americi impresionirani njegovom igrom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Džon Vajner, jedan od voditelja popularne emisije "Dan Le Batard" na ESPN poručio je dan kasnije da ne može da gleda Nagetse predvođene Srbinom, ma koliko on bio dobar.

- Denver je veoma dobar tim, ali ih jednostavno ne mogu da gledam. Ako ti je Jokić najbolji igrač, mislim da još ne možeš da osvojiš NBA titulu. Ma koliko on bio dobar, kao što znam da jeste, igra mu je tako dosadna. Ponavljam, ekipa vođena Jokićem neće osvojiti NBA titulu. Samo napred, kritikujte me, čekam vaše argumente - istakao je Vajner.

Srpski centar imao je priliku da ga demantuje već u noći između petka i subote protiv Finiksa. Međutim, ako nastavi da igra kao do sada nema sumnje da se Denveru ponovo smeši ulazak u plej-of najjače lige na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading