Trinkijeri pred derbi kola: Biće nam teško, gostujemo ekipi koja nema poraz!

Autor:

Sport

25.10.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč 4. kola ABA lige protiv Cedevite Olimpije u Ljubljani rekao je da će njegov tim imati težak zadatak.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Ponovo idemo na put, ovog puta nam je protivnik ekipa koja do sada nema poraz u ABA ligi. Veoma su talentovani, a u svom sastavu imaju i veliki broj iskusnih igrača, igrača koji su mnogo puta igrali za važne trofeje, osvajali važne trofeje i koji su igrali Evroligu. Biće teško, ali to nije ništa novo. Svaka utakmica do sada nam je bila teška i to je nešto na šta moramo uvek biti spremni - rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Krilni košarkaš Rade Zagorac istakao je da očekuje drugačiju utakmicu od one u Zagrebu u finalu ABA Superkupa.

- Čeka nas meč protiv veoma iskusnog i kvalitetnog protivnika. Iako smo ih pre mesec dana u Zagrebu savladali, svesni smo da će sutrašnja utakmica biti u mnogo čemu drugacija. Imali smo priliku i protiv Primorske da osetimo šta znači nova utakmica protiv tima koji ste nedavno savladali, tako da je i to bila neka vrsta opomene za nas, da budemo svesni šta nas čeka i koliko oprezni i koncentrisani moramo biti u svakom trenutku sezone - izjavio je Zagorac.

RepublikaFoto: Starsport
Rade Zagorac protiv Lokomotive Kuban

Meč između košarkaša Cedevite Olimpije i Partizana igra se sutra od 18 sati u dvorani "Stožice".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading