"Emocije, uvek sam tu za Zvezdu!"

Autor:

Sport

25.10.2019

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Barselone Svetislav Pešić emotivno je govorio o povratku u Beograd gde su ga navijači dočekali na sjajan način.

RepublikaFoto: Starsport
Svetislav Pešić

- Zvezda je odigrala odlično prvih 20 minuta, posebno u odbrani. Igrali su sve jedan na jedan, uzimali sve ničije lopte borili se. Na sreću po nas igra se 4 puta 10 minuta pa smo uspeli da objasnimo igračima u nastavku šta da rade. Uspeli smo da se vratimo i da pobedimo na ovako teškom terenu - rekao je Pešić.

Na pitanje šta misli o dočeku navijača trofejni trener je rekao:

-  Ja sam toliko zahvalan, kad te komšija ceni, onda znači da vrediš. Kako da kažem, baš mi je drago što su me tako pozdravili i ja sam uvek tu kad treba nešto da se uradi za Zvezdu. I dalje sam ja sto posto tu, pratim šta se dešava i Zvezda je na pravom putu.

- Sad su izgubili neke utakmice, ali to je sastavni deo sporta, Mi ponekad preterujemo u svemu. Ekipa ima karakter, pokazali su to na ovoj utakmici, kao i protiv Fenerbahčea, i Makabija kada su se vratili, sve bi se okrenulo da je Beron pogodio tri poena, ali pogodiće jednom - dodaje legendarni trener.

RepublikaFoto: Starsport

- Početak je sezone, mi smo u oktobru mesecu, a  znate koliko traje sezone 10 meseci, a mi smo u prvom - nastavio je Pešić i dodao:

- Zahvalan sam kako me je publika primila i iz tih razloga imam i dalje obavezu prema Zvezdi - poručio je Pešić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading