Košarkašice Partizana posle ogromnog preokreta srušile Zvezdu!

Autor:

Sport

23.10.2019

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašice Partizana savladale su Crvenu zvezdu na gostovanju rezultatom 85:83 u okviru četvrtog kola regionalne WABA lige.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Šampionke Srbije su tokom većeg dela susreta kontrolisale rezultat, igrale su veoma dobro, a posle prvog poluvremena su imale 17 poena prednosti. ‚Crno-bele‘ su se probudile i počele da smanjuju razliku, a loša igra Zvezde omogućila im je da utakmicu uvedu u egal.

Odlučujuće poene za trijumf postigla je Milica Inđić, koja je bila jedini strelac za gošće u poslednjih minut i po igre. ‚Crveno-bele‘ su u tom periodu imale dva velika promašaja, koji su i omogućili Partizanu da prvi put povede na utakmicu, a zatim i trijumfuje.


Najbolja u trijumfu Partizana bila je Milica Mitrović sa 23 poena i sedam skokova, dok je Inđićeva dodala 20 poena, 10 skokova i šest asistencija.

Na drugoj strani, Ivana Katanić je imala 21 poen, sedam skokova i šest asistencija, dok je Sanja Mandić upisala 21 poen i 11 asistencija.


Partizan sada ima po dve pobede i poraza na šestom mestu tabele, dok je Crvena zvezda na poziciji iza sa skorom 1-3.

U ostalim utakmicama odigranim u sredu Beroe je deklasirao Trešnjevku 103:59, Cinkarna iz Celja je pobedila Banoviće 93:83, dok je Budućnost bila ubedljiva protiv Orlova 100:61.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading