Gavrilović pred duel sa Barsom: Naš zadatak se zna, da napadnemo i pobedimo!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

23.10.2019

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde hoće pobedu u Beogradu protiv velikog favorita Barselone u utakmici Evrolige, istakao je trener Andrija Gavrilović.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Gavrilović

Duel sa najskupljim timom Evrope za crveno-bele dolazi u trenutku odlaska trenera Milana Tomića, koga je nasledio, barem za sada, dosadašnji pomoćnik Gavrilović.

- Svi znaju snagu i ciljeve Barselone ove sezone. I mi smo svesni toga, ali se naš zadatak zna - da napadnemo pobedu na svakoj utakmici Evrolige koju igramo ove sezone. Verujemo da možemo, a naša filozofija je da svako treba da pokaže na terenu da je bolji od Crvene zvezde - rekao je Gavrilović za klupski sajt.

On je pozvao sve navijače Zvezde da daju podršku u već rasprodato dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Ne krijemo da je specifičan trenutak, ali baš zato sada očekujemo još veću i bučniju podršku sa tribina. Ubeđeni smo da neće izostati - kazao je Gavrilović

Košarkaš Ognjen Dobrić podsetio je da je Barselona ovog leta dovela zvučna pojačanja kao što su Nikola Mirotić, Brendon Dejvis, Kori Higins, Malkolm Dilejni i drugi.

- Ulazimo u ovu utakmicu spremni. Barselona sa trenerom Svetislavom Pešićem ima jasan ciljem da se plasira vrlo visoko, čak i do trofeja Evrolige. Međutim, mi radimo naporno i želimo da se prikažemo pred našim navijačima u najboljem svetlu. Verujem da uz bučnu podršku sa tribina možemo do dobrog rezultata koji bi nam doneo mnogo - zaključio je on.

Crveno-beli biće bez povređenog Derika Brauna, koji će pauzitati dve nedelje.

Utakmica između Crvene zvezde i Barselone igra se u četvratak sa početkom u 21 sat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading