Obradović o dolasku u Zvezdu: Ne bih mogao da izigram prijatelje...

Autor:

Sport

23.10.2019

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Delije" nestrpljivo čekaju zamenu za Milana Tomića koji je napustio klupu crveno-belih u nezgodnom trenutku! Navijači Crvene zvezde rado bi videli Sašu Obradovića na čelu svojih "ljubimaca", čak ga je i predsednik Nebojša Čović označio kao prvog "pika", ali to za sada nije realno, što je potvrdila Zvezdina legenda.

Saša Obradović

- Hvala na poštovanju od gospodina Čovića, ali ja imam dvogodišnji ugovor ovde i stvarno ne bih mogao da izigram ljude sa kojima sam i prijatelj, a ne samo angažovani trener - rekao je za "Telegraf" Obradović.

Obradović je bio slobodan od 4. novembra 2018. do februara 2019, pošto je posle Lokomotive potpisao ugovor sa Monakom. Bogato trenersko iskustvo sticao je od Kelna preko Kijeva, Turova i Donjecka, do Albe u kojoj je imao četiri berićetne godine.

Bio je trener godine u Nemačkoj 2015, osvojio je titulu, četiri kupa, ima Kup Rusije, bio je šampion Ukrajine i trener godine u Evrokupu 2018.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading