Milosavljević: Partizan apsolutno zaslužuje Evroligu

Autor:

Sport

23.10.2019

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaš Partizana Dragan Milosavljević oporavlja se od teške povrede u Beogradu i bio je prisutan na meču crno-belih sa Lokomotivom Kubanj.

RepublikaFoto: Starsport
Želi da vidi Partizan u eliti

– Dug je period oporavka, ali za sada je sve kako treba i zaista sam prezadovoljan, pošto je sada dosta lakše, rekao je Milosavljević za Mozzart Sport.

On je veoma zadovoljan igrama crno-belih na startu nove sezone  veruje da Partizan naredne sezone može da izbori plasman u Evroligu.

– Igraju dosta dobro od samog početka. Dobijaju utakmice čak i kada igraju loše, što je dosta bitno. Večeras su odigrali odlično, mislim da na poluvremenu nije bila realna razlika i da je Partizan dosta više morao da vodi, s obzirom na to kako je igrao i kako je kontrolisao meč. Ja bih voleo da se uđe u to finale i da sledeće godine Partizan bude u Evroligi. Apsolutno zaslužuje to, jer ako neko zaslužuje, to je Partizan.

Bek reprezentacije Srbije je zadovoljan atmosferom u timu i na terenu i veruje da je timska igra recept za uspeh.

– Od kako je počela ABA liga, bilo je dosta iznenađenja. Partizan je sigurno jedan od favorita s obzirom na to kako igra. Ima kompletnu ekipu, gde svi igraju timski. Tu je 12 igrača, nema izdvajanja i iskakanja nekog i jako mi se sviđa način na koji Partizan igra i na koji Trinkijeri vodi ekipu.

On je govorio i o tome da su mu mnogo draže utakmice Partizana u hali “Aleksandar Nikolić”.

– Kao i uvek, sjajna atmosfera. Sigurno da ovim momcima mnogo znači da igraju pred ovoliko ljudi. U Areni ih bude još više, ali meni se ipak u Pioniru više sviđa, zaključio je srpski reprezentativac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading