Nebojša Čović progovorio o mogućnosti da Saša Obradović sedne na klupu Zvezde!

Autor:

Sport

23.10.2019

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik košarkaškog kluba Crvene zvezda Nebojša Čović gostovao je u jutarnjem programu TV Pink i tu govorio o jučearašnjoj konferenciji za štampu u Pioniru.

RepublikaFoto: Republika
Konferencija KK Crvena zvezda

On je još jednom istakao da nisu samo neuspesi i porazi razlog rastanka sa Milanom Tomićem.

- Nisu  samo neuspesi nego i surov tempo i procena da li može da se izdrži. To je posao koji ne može da se radi na silu, to mora da se radi sa potpunom posvećenošću i srećom – rekao je Čović.

Poraze na startu sezone je okarakterisao kao iznenađujuće.

- To što smo izgubili 2 utakmici u Evroligi to nije ništa strašno nismo se obrukali. Drugo, Evroliga je toliko teška, to je neuporedivo sa ABA ligom ili Evrokupom. Što se tiče dve izgubljene utakmice u ABA ligi, iznenađenje su oba poraza.

Ukoliko se rezultati ne poprave rezovi će biti drastičniji.

- Ovo deluje kao šok terapija, videćemo da li će biti dobra ili loša. Trener je otišao, zna se ko je sledeći – igrači. I to im je i rečeno.

Što se tiče trenera, Saša Obradović je pominjan, ali je on trenutno u Monaku.

Razmišljamo, trenutno će to premostiti prvi pomoćni trener Andrija Gavrilović. Tu imate dv a puta, jedan put je visoko profilisani trener. To se dešava kod nas, ali onda uz to imate ugovor o 500-600 hiljada evra, uz to idu stan i  automobil, mi nemamo taj novac, Razmišljalo se o Saši Obradoviću, ali on je u Monaku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading