Jokić će morati da opravda ove reči: Nikola je kao Lebron!

Autor:

Sport

21.10.2019

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun uporedio je Nikolu Jokića sa Lebronom Džejmsom. Iako igraju na različitim pozicijama, iako su drugačiji tip igrača, iako ni po čemu nisu uporedivi, Meloun je svog 2ljubimca2 uporedio sa jednim od najboljih ikada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić je na ceni!

- Kada sam bio u Klivlendu uvek smo se šalili da je neki igrač bolji sa Lebronom. Ko nije? Ovde (u Denveru, prim. aut) kažemo da je neki igrač bolji sa Nikolom. To je ista stvar. Ko nije?- rekao je Meloun.

Jokić konstantno napreduje od dolaska u NBA 2016. godine. Prošle sezone je prosečno beležio 20,1 poena uz 10,8 skokova i 7,3 asistencija pa je izabran u najbolji tim lige.


- Nikola je sjajan igrač koji čini sve saigrače boljim. Mislim da je lepota u tome što imamo Jokića kao kamen temeljac tima što igrači poput Džeramija Granta, Pola Milsapa i drugi mogu da igraju uz njega i budu izuzetno efektni i efikasni- zaključio je strateg Denvera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading