Italijanu pozlilo zbog klime i sunca!

Autor: Todor Petković

Sport

21.10.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeli su košarkaši Partizana da slave u trećem kolu ABA lige protiv ekipe Mornara sa 76:65 u Baru i pored neprijatnosti koja ih je zadesila neposredno pre meča.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Naime, treneru crno-belih Andrei Trinkijeriju pozlilo je, pa nije bio u mogućnosti da vodi ekipu na ovom meču. Brzom reakcijom klupskog doktora Mome Jakovljevića zdravstveno stanje Italijana stavljeno je pod kontrolu i on je igrače mogao da sačeka u svlačionici posle meča.

TEMPERATURNI ŠOK

- Pre početka utakmice Trinkijeri se osećao malaksalo, bilo mu je muka i otežano je disao. Probali smo umivanjem, ali je još teže disao. Rekao je da je bio pod klimom, a onda sišao pravo na plažu, gde je bila visoka temperatura. Uradili smo sve analize, uradili smo i EKG, proverili pluća i sada je sve u najboljem redu - istakao je Jakovljević.

NEMA KUKANJA

Ni pomoćnom treneru "parnog valjka" Vladi Šćepanoviću nije bilo lako. Morao je da se snađe u glavnoj ulozi.

- Trinkijeriju se desila određena slabost pred početak utakmice, i to je uslovilo da ne bude u stanju da vodi meč. Bio je u svlačionici posle utakmice. Susreli smo se u startu sa tim hendikepom jer svi znamo šta znači trener ekipi i pomoćnicima, međutim, kada se nešto tako desi, nema vremena za kukanje, već morate da budete tu i da radite. Nije mi prvi put da vodim neku ekipu - zaključio je Šćepanović.

RepublikaFoto: Mornar/MEDIA PRO

Na redu je Lokomotiva

Košarkaši Partizana nemaju mnogo vremena za odmor. Već sutra će dočekati ekipu Lokomotive iz Kubnja u četvrtom kolu Evrokupa. Utakmica će biti odigrana u hali "Aleksandar Nikolić" od 20 sati. Direktan prenos je na Sport klubu 1, a crno-beli će dati sve od sebe da nastave seriju bez poraza u Evropi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading