Nikole dominiraju Amerikom: "Jokić i Vučević su posebna klasa NBA centara!"

Autor:

Sport

17.10.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Orlando Medžik Stiv Kliford kaže da su Nikola Jokić i Nikola Vučević posebni po nekoliko stvari, a samim tim su i nosioci igre svojih ekipa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić i Nikola Vučević

Vučević je u julu potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 100 miliona dolara, a uoči nove sezone se istice kao nosilac igre tima sa Floride.

- Uz Nikolu Jokića - mada ima još momaka koji su izuzetno talentovani - njih dvojica odskaču šutem i pasovima. Njegove odluke kada i kome dodati loptu - on ima karakteristike beka. Zbog toga je i tu gde je, igrač All-star nivoa - rekao je Kliford.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić i Nikola Vučević

Vučević je prošle sezone postao treći igrač u istoriji Orlanda sa prosekom od 20 poena i 12 skokova po meču. Bio je najzaslužniji za plasman Medžika u plej-of posle sedam godina.

- Centrima je ponekad potrebno više vremena da dođu do vrhunca forme, a mislim da sam konačno na tom nivou. Iskustvo koje imam pomaže mi da budem bolji igrač, a uspeh iz prošle sezone motiviše me da nastavim i budem i još bolji - rekao je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading