Glavobolja za Trinkijerija!

Autor:

Sport

12.10.2019

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana gostuju Primorskoj u drugom kolu ABA lige. Crno-beli će pokušati da upišu sedmu pobedu iz isto toliko mečeva ove sezone, posle osvajanja ABA Superkupa i uvodnih pobeda u Evrokupu i ABA. Trener crno-belih, Andrea Trinkijeri ima jedan problem!

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Najbolji košarkaš Partizana na Superkupu ABA lige, Rašon Tomas, neće se vraćati na parket sledeće nedelje. On nije krenuo na put sa ekipom.

Amerikanac ima problem sa povredom butnog mišića zbog čega je propustio utakmice sa Igokeom u ABA ligi i Tofašom u Evrokupu, a neće ga biti i na sledeće dve utakmice crno-belih.

Tomas nije ni otputovao za Sloveniju sa ostatkom tima pa neće biti na raspolaganju treneru Trikijeriju za meč sa Primorskom, a kako se iz Slovenije putuje direktno za Litvaniju na meč sa Ritasom propustiće i taj duel koji je na programu u utorak od 18 časova.

U klubu se nadaju da će se Tomas oporaviti do sledećeg vikenda i meča sa Mornarom u Baru, koji je zakazan za subotu, 19. oktobra.

Trener crno-belih veruje da je pred njegovim sastavom teška utakmica.

- Očekuje nas teška utakmica, protiv rivala koji nije puno menjao tim u odnosu na prošlu godinu i koji je dobro uigran. Uostalom, videli smo i nedavno, tokom Superkupa, da je to ekipa koja je itekako sposobna da igra na visokom nivou i da je sa naše strane potrebno da budemo na maksimumu tokom svih 40 minuta- izjavio je Trinkijeri.

Meč između Primorske i Partizana igra se u subotu od 18 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading