Lorenco Braun: Imam fanatastične saigrače i navijače sa neverovatnom energijom!

Autor:

Sport

11.10.2019

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Crvene zvezde Lorenco Braun kaže posle pobede nad Fenerbahčeom (68:56) da je odbrana bila osnovni razlog trijumfa.

RepublikaFoto: Starsport
Lorenco Braun

- Nastojali smo da loptu izbijemo iz ruku njihovih šutera jer smo znali da u svom timu imaju vrhunske šutere. To je bio glavni cilj. Takođe, moramo da budemo bolji u skoku, na tome treba da radimo - kaže američki organizator igre.

Pre sezone Braun je rekao da se ne uzbuđuje često, ali da će biti uzbuđen zbog atmosfere u Beogradu.


- Apsolutno. Ogromno hvala navijačima, došli su u velikom broju i igrali smo na njihovoj energiji. Timski smo bili sjajni, sagli smo glavu i prionuli na posao, u finišu smo uspeli da odbranimo neke ključne napade i da dođemo do pobede - nastavio je letnje pojačanje crveno-belih.

Lorenzo je upisao 13 poena (4-9 iz igre), 3 skoka i 6 asistencija, sve je komotniji u evropskom stilu igre.


- Ide odlično, u ovom timu imam uz sebe nekoliko veterana koji su igrali u Evropi i koji mi pomažu. Drže me u sistemu, i kada pravim greške i kada imam odlične poteze, ne mogu dovoljno da im se zahvalim. Za sada je sve kako treba, ali stvari bi mogle da budu bolje i tome se radujem - zaključio je Braun.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Crveno-bele u nedelju od 20 sati čeka sudar sa ekipom Budućnosti, dok naredne nedelje (17. oktobra) gostuju Makabiju u Tel Avivu.

 

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading