NBA utakmice uvek i svuda za mts korisnike!

Autor:

Sport

11.10.2019

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmice najjače košarkaške lige na svetu – NBA, ubuduće će biti dostupne televizijskim gledaocima ekskluzivno putem usluge mts TV i drugih mts multimedijalnih servisa. Pored kanala Arene sport, koji je deo Start paketa mts TV, ljubitelji košarke će od ove godine moći da uživaju u dodatnim sadržajima putem specijalnog NBA TV kanala.

RepublikaFoto: Promo foto
Bogdan i ostali Srbi samo na Areni sport

Majstorije najboljih srpskih košarkaša i košarkaških zvezda iz celog sveta, gledaoci će moći da prate i putem digitalnog servisa za mobilne uređaje koji je dostupan u tri različita paketa po ceni već od 149 dinara mesečno. U ponudi su paketi: 3-Game Choice, mts Game choice i Max League pass koji, uz mesečnu pretplatu, omogućavaju gledanje svih NBA utakmica uživo.

Za korisnike pojedinih mts postpejd i BOX  paketa, ovaj digitalni servis je besplatan tokom cele sezone.

RepublikaFoto: Promo foto

Od sredine oktobra, košarkaški fanovi će tako putem ovih mts servisa moći da prate NBA utakmice uživo, rezultate, najuzbudljivije delove mečeva, All star weekend nadmetanja, NBA plejof, finalne utakmice, kao i ostale zanimljivosti o igračima najpopularnije košarkaške lige na svetu.

Poseban, celodnevni NBA kanal, koji je sastavni deo ponude mts TV, m:SAT TV, mts TV GO i kablovskog operatora Supernova, emitovaće ekskluzivne utakmice, konferencije za medije, intervjue sa igračima i sve druge bitne informacije o NBA ligi.

RepublikaFoto: Promo foto

Putem kanala Arene sport ili mts digitalnog servisa, NBA takmičenje ekskluzivno je dostupno gledaocima u celom regionu – Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading