Sjajna partija Gudurića, Marjanovićev Dalas ubedljiv!

Autor:

Sport

09.10.2019

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaši Boban Marjanović i Marko Gudurić su imali zapažen učinak tokom pripremnih utakmica svojih ekipa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Gudurić

Marjanović je odigrao prvi meč (nezvanični) u karijeri za Dalas Maverikse i imao sedam poena, tri skoka i dve asistencije za devet minuta na parketu.

Gudurić se, igrajući drugi meč za Memfis Grizlise, istakao sa 14 poena (6/7) za 17 minuta u igri, posle debija u kojem je imao osam poena.

Bobijevi Mavsi su pretrpeli ubedljiv poraz od Oklahome rezultatom 119:104.

Ekipa Rika Karlajla se odlično držala sve do završnice treće četvrtine. Dalas je poveo 87:86, ali je onda usledila serija 14:2 Tandera za koju nije bilo odgovora.

U ekipi Dalasa istakli su se Maksi Kliba i Džastin Džekson sa po 14 poena, dok Luka Dončić i Kristaps Porzingis nisu nastupali.

Sa druge strane doskorašnji plej Klipersa Šej Gildžus-Aleksander je imao odličan meč sa 24 poena, a pratili su ga Stiven Adams sa 17, odnosno Denis Šruder sa poenom manje.

Memfis je rešio pitanje pobednika u prvom poluvremenu, te na pauzu otišao sa 19 poena prednosti, koju je lako očuvao do kraja meča.

Najefikasniji kod Grizlisa bio je Džeren Džekson sa 18 poena i devet skokova, dok je Dža Morent upisao četiri poena i deset asistencija, uz pomenut učinak Gudurića.

Sa druge strane istakao se Kori Vebster sa 19 poena, sedam skokova i šest asistencija, uz četiri ukradene lopte i tri blokade.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading