Miličić stao rame uz rame sa Lebronom!

Autor:

Sport

09.10.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji drugi pik na NBA draftu iz 2003. godine Darko Miličić (34) aktivirao se pod obručima posle sedam godina. Tako je ponovo stao rame uz rame sa Lebronom Džejmsom (Lejkersi), Leandrom Barbosom (Finiks) i Karlosom Delfinom (Fortitudo Bolonja), s tim što on igra za ekipu I came to play, koja se takmiči u srpskoj drugoj regionalnoj ligi B sever.

RepublikaFoto: Starsport
Darko Miličić

Poslednja utakmica srpskog košarkaša, uoči pauze koja je dugo najavljivala penziju, bila je još 2012. godine, kada je igrao za Boston. Otada se srpski gorostas bavio različitim sportskim egzibicijama, voćarstvom i humanitarnim radom, ali košarkom ne toliko ozbiljno.

Darko nam se javio juče, ali nije hteo da priča o košarci. Zaposleni u klubu kažu da će pomoći ekipi u takmičarskom delu, ali da mu je primarni zadatak da razigrava mlade talente u klubu iz Novog Sada.

U prvoj svojoj povratničkoj partiji bivši NBA centar je proveo gotovo čitavo prvo poluvreme na parketu. Istakao se zakucavanjem koje je podsetilo na njegove najbolje dane u Sjedinjenim Američkim Državama, uz nekoliko atraktivnih asistencija. Ekipa je savladala Futog (78:50) i najavila zanimljivu sezonu pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading