Tomić: Možemo i bolje - Golemac otkrio razlog ubedljivog poraza!

Autor:

Sport

06.10.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Milan Tomić čestitao je svojim igračima na pobedi, dok je trener Primorske Jurica Golemac objasnio zašto je njegov tim poražen.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali Primorsku sa 90:64 na startu regionalne ABA lige.

Golemac je rekao da su crveno-beli njegov tim ovoga puta "ozbiljno shvatili", za razliku od meča u ABA Superkupu kada je slovenački tim trijumfovao.

- Čestitke Zvezdi. Znali smo šta nas iščekuje posle Zagreba, gde smo ih eliminisali. Bili su agresivni, ali nismo uspeli da odgovorimo. Na kraju krajeva, to se videlo u razlici. Zvezda nas je sada shvatila ozbiljno. Igrali su na granici faula i mi nismo odgovorili na to- istakao je Golemac posle meča.

Golemac nije hteo da predviđa učinak njegove ekipe u nastavku sezone

- Ne znam koliko možemo u sezoni, nisam mađioničar- jasan je bio trener Primorske.

Sa druge strane, Tomić je bio zadovoljan pobedom, ali je bilo jasno da su mu misli već na evroligaškom duelu sa Fenerbahčeom.

- Hteo bih da čestitam igračima na pobedi. U četvrtak imamo utakmicu sa Fenerbahčeom- rekao je Tomić i pokrenuo priču o minutaži.

- Ne mogu u jednom timu da svi budu zadovoljni. Ako su svi zadovoljni nećeš imati rezultat. Uvek mora da ima neko nezadovoljan. Uklopiće se Derik Braun. Odigrao je odličnu utakmicu. Jeste, 100 odsto je spreman- rekao je Tomić i dodao da "može bolje" što se tiče forme ekipe.

Zvezda naredni meč igra u četvrtak u Evroligi, u beogradskoj Areni, protiv Fenerbahčea..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading